Kontakt Min konto Søg

Hvad kan vi hjælpe med?

Søg

Skriv

Skriv til os på info@ecoteck.dk

Stort udvalg af Pilleovn, pillefyr og elpejs tilbehør

Et stort udvalg af tilbehør til dig

Står du og mangler reservedele til din pilleovn, pillefyr eller lignende? Hos Ecoteck har vi et bredt udvalg af forskelligt tilbehør og reservedele. Vi har reservedele til Ravelli ( ravioli og ravellini ) Ecoteck, (ecotech og ecotek) Biotech ( biotek og DCC ) haas und sohn, cadel fra MCZ samt dele der passer til Palazetti og jøtul og extra flame 

Hos Ecoteck har vi et bredt udvalg af forskelligt tilbehør og reservedele til din pilleovn, pillefyr eller elpejs. Vores tilbehør og reservedele til træpilleovn, pillefyr og elpejse er specielt tilpasset til mærker som Ravelli (ravioli og ravellini), Ecoteck (ecotech og ecotek), Biotech (biotek og DDC), Haas und Sogn, Cadel fra MCZ samt dele, der passer til Palazetti og Jøtul og Extra Flame.

Vi vejleder dig gerne i alt vores tilbehør - lige fra cylinderbørster til askestøvsuger til pillefyr - og giver gode tips og tricks til, hvordan du får mest muligt ud af din pillebrændeovn, træpillefyr eller elpejs. En træpilleovn af enhver slags kan sagtens fungere uden tilbehør, men hvis man ønsker at gøre oplevelsen med sin ovn endnu bedre, omfatter vores tilbehør blandt andet lighter med blæser, askestøvsuger til pillefyr, gløderør til Ecoteck pilleovn og meget mere.

Vi hjælper også meget gerne med at finde reservedele og manualer til din ovn, så du kan udskifte forældede dele og dermed forlænge levetiden på din ovn.

Tilbehør til rengøring og vedligeholdelse af pilleovn og pillefyr

Når pilleovnen eller pillebrændefyret skal rengøres er det vigtigt at komme godt ud i krogene. Det betyder også, at ovnens eller fyrets røgrør skal rengøres jævnligt, hvilket kan gøres med en cylinderbørste. Vi fører to slags rensebørster på vores hjemmeside, én cylinderbørste med 10mm i diameter og én cylinderbørste med 15mm i diameter. Disse cylinderrensebørster kan rengøre røgrør og andre snævre steder, hvor der kan sætte sig aske og sod fra afbrændingen.

Derudover forhandler vi også en 3 meter lang skorstensbørste med 80mm i diameter, som er produceret i nylon og kan hjælpe med grundig rengøring af pilleovnens rør og pillefyrets rør. 

Ved rengøring og oprydning efter aske, forhandler vi både Ashley 901 askestøvsuger med 1000 watt, som benyttes til den almene rengøring, samt Ashley Double askestøvsugeren med 1400 watt som er til den mere grundige rengøring.

Hør mere om vejledning til pilleovn, pillefyr og elpejs

Vi deler meget gerne ud af vores viden, og vejleder meget gerne i vores forskellige produkter og tilbehør til pilleovne, pillefyr og elpejse. Vi kan vejlede dig i gløderør til Ecoteck pilleovn, træpiller fra Heatlets og yderligere vejledning vedrørende rengøring og vedligeholdelse. 

Kontakt os telefonisk på 96 46 41 46, eller send os en mail på info@ecoteck.dk

Find træpiller til din træpilleovn 

Det er klart, at en pilleovn fra Ecoteck ikke kan fungere uden piller at brænde, og derfor finder du et stort udvalg af Heatlets premium træpiller. Vi sælger Heatlets premium træpiller 6 mm i diameter i høj kvalitet, til afbrænding i din ovn, fyr eller pejs. Hos Ecoteck kan du købe en palle træpiller 6 mm, hvor du altså kan opnå en større besparelse ved at købe træpiller i pallevis i stedet for enkeltvis.

Heatlets leverer altid CO2 neutrale træpiller af højeste kvalitet, og så er træpillerne desuden FSC mærket. Det betyder, at træpillerne kommer fra træer, der tilhører en såkaldt FSC-skov, hvor der aldrig bliver fældet mere træ end skoven kan nå at genskabe. På den måde ved du som forbruger, at det træ, du brænder af, ikke skader skoven og træproduktionen, og du kan dermed rolig varme dit hjem op med vores pilleovn og Heatlets træpiller på en sund og bæredygtig måde.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System