Kontakt Min konto Søg

Hvad kan vi hjælpe med?

Søg

Skriv

Skriv til os på info@ecoteck.dk

Elpejse

Filtrer ovne
Vælg pris
Vælg farve

Få 100% hjemlig hygge med en fuldautomatisk elpejs til privat og erhverv

Udforsk vores store udvalg af fuldautomatisk elpejse og find din nye kilde til varme og hjemlig hygge.

Findes der noget bedre, end at træde ind i et varmt hjem efter en lang dag ude i kulden? Nej vel? Tanken om at samles foran pejsen, mens man bliver omfavnet af varmen fra de knitrende flammer, må være den ideelle vej til en hyggelig stemning.

Men hvad hvis vi fortæller dig, at den hygge og varme ikke behøver at komme fra rigtige flammer, men derimod fra en fuldautomatisk elpejs. Med en elektrisk pejs opvarmer du hjemmet på mere økonomisk og miljøvenlig vis, mens du stadig får den hyggelige stemning, som de optiske flammer skaber.

Hvis du søger hjælp eller inspiration til, hvordan du kan opvarme hjemmet på økonomisk og miljøvenlig vis, uden at gå på kompromis med hyggeligt stemning, kan du med fordel gå på opdagelse i vores udvalg af elektriske pejse.

Vi har et bredt udvalg af forskellige elektriske pejse. Du kan nemt finde en passende model, uanset hvad dine behov er, og hvordan dit hjem ser ud.

Herunder finder du information om Ecotecks fuldautomatiske elpejse. Derudover kan du finde mere information og se et spændende udvalg af forskellige modeller i Ecoteck el-pejse katalog

Hvad er en elpejs?

En elektrisk pejs er først og fremmest en dekorativ installation, som giver både varme og en dejlig fornemmelse af levende flammer. Med en elpejs spredes en hyggelig atmosfære i ethvert rum i dit hjem, og pejsen kan placeres f.eks.i både stuen og soveværelset.

Flammerne er skabt optisk og kræver derfor ingen skorsten eller sikkerhedsafstand. I stedet kommer varmen fra elpejsen via den indbyggede varmeblæser. Derfor fungerer en elektrisk pejs både som et smukt møbel og en stabil varmekilde. 

Den elektriske pejs kan enten installeres i opholdsrummet, soveværelset eller i stuen, og hvis du søger en elpejs til en bar, et hotel eller en restaurant, kan den også installeres her. Mulighederne er mange. Det eneste det kræver er, at der er et tilgængeligt 230 V-stik i nærheden - så er elpejsen faktisk klar til at blive tilsluttet!

Hvorfor vælge en elektrisk pejs? 

Der er mange gode grunde til at vælge en elektrisk pejs fremfor en traditionel brændeovn. Udover at fungere som en flot installation i hjemmet, bidrager en elpejs til store besparelser sammenlignet med de traditionelle indbyggede pejse. Derudover slipper du f.eks. også for at tage hensyn til sikkerhedsafstand samt rengøring af sod og lignende.

Elpejsen er en let løsning til dig, der synes det er for besværligt med andre opvarmningsløsninger. En elektrisk pejs kan nemt og hurtigt installeres, og efterfølgende styres pejsen med en fjernbetjening, så du selv kan regulere varmen. Nemmere bliver det næsten ikke.

Driftsfordele ved en elektrisk pejs 

Med en elpejs er der også en række driftsfordele. Eksempelvis slipper du for:

  • Påfyldning af brænde og rengøring derefter 
  • Udgifter til skorstensfejer eller eftersyn
  • Afhentning af gasflasker og du slipper dermed også for at have grimme og uhandy gasflasker stående 

Økonomiske fordele ved en elektrisk pejs

En elpejs bidrager desuden til en mindre varmeregning. Takket være den moderne og energieffektive LED-teknologi, er energiforbruget meget lavt, og i flammetilstand uden opvarmning, er elektricitetsforbruget kun omkring 20 watt. Særligt i bygninger som er udstyret med gulvvarme, og derfor ikke tillader en spontan temperaturstigning, er de elektriske pejse et ideelt supplement.

Elpejs til væg eller til indbygning?

I vores udvalg af Ecoteck elpejse finder du forskellige modeller i moderne farver og i forskellige mål. En elpejs kan installeres på forskellige vis, hvad enten du ønsker en indbygget eller væghængt elpejs. 

Uanset om du vælger en elpejs til væg eller til indbygning, får du altid en høj kvalitet i valget af materialer, en effektiv energikilde og et funktionelt og stilrent design, der højner din indretning.

Måske er du i tvivl om, hvilken en af de to varianter du skal vælge, hvad de forskellige løsninger tilbyder og hvad du skal være opmærksom på? Det vil vi gøre dig klogere på herunder.

Elpejs til væg

Med en elpejs til væg får man en opvarmningskilde, som kan matches med snart sagt enhver boligstil. De findes nemlig i utroligt mange varianter og designs, hvorfor du med sikkerhed kan finde en elpejs til væg, som passer til dit hjem.

Du skal selvfølgelig være opmærksom på størrelse og dimensioner, når du skal vælge din væghængte elektrisk pejs, så den passer til det område du har udset dig. Ligeledes skal du forholde dig til monteringen af din nye elpejs til væg. Vægten på pejsen har noget at skulle have sagt i den henseende og er derfor noget du skal være opmærksom på.

Disse elpejse til væg er blandt nogle af de nyest udviklede modeller, hvorfor de oftest også er rige på smarte funktioner. De fleste elpejse til væg skal bare bruge en almindelig 230V stikkontakt, men det hænder, at der skal bruges andre varianter. Vær derfor altid opmærksom på dette.

Elpejs til indbygning

Med en elpejs til indbygning får du en funktionel og praktisk løsning, som pladsoptimerer din bolig. Det er ganske nemt at implementere en elpejs til indbygning, da den hverken kræver udsugning eller andre komplicerede installationer.

Ved at have den indbygget i rummet, bliver din elektriske pejs en naturlig del af indretningen, som derudover bidrager med dejlig varme og en hyggelig stemning. 

En elpejs til indbygning er en ganske moderne løsning, som findes i mange forskellige modeller og designs.

Slip for vedligeholdelse og rengøring med en elektrisk pejs

Ja, du læste rigtigt. Med en elektrisk pejs er det slut med at skulle rengøre efter sod eller lignende. I og med at en elektrisk pejs ingenting forbrænder, er der ingen vedligeholdelse eller rengøring.

Vi kan selvfølgelig ikke komme udenom, at den skal støves af fra tid til anden, men det er nu også ganske billigt sluppet.

Elpejs priser

Prisen på elpejse varierer alt efter hvilken model du vælger. I Ecoteck elpejse katalog kan du finde nærmere information om pris og modeller.  Såfremt finansiering bliver en udfordring for dig, kan vi sagtens hjælpe med at finde en finansieringsløsning.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om pris, samt hvordan Ecoteck elpejse let kan styres, så tøv ikke med at kontakte os. Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring, så du kan finde den helt rigtige løsning for dig og dit hjem. Vi hos Ecoteck går meget op i at levere kvalitetsprodukter og kvalitetsservice. 

Kontakt os hjertens gerne telefonisk på 96 46 41 46 eller via e-mail info@ecoteck.dk, hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker hjælp. 

Du er også altid velkommen til at kigge forbi en vores forhandlere, hvor du her kan se et udvalg af forskellige modeller af elektriske pejse.

Vi glæder os til at hjælpe dig med med din nye Ecoteck elpejs.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System