Kontakt Min konto Søg

Hvad kan vi hjælpe med?

Søg

Skriv

Skriv til os på info@ecoteck.dk

Elpejse

Filtrer ovne
Vælg pris
Vælg farve

Få 100% hjem hygge med en fuldautomatisk el-pejs til privat og erhverv

Findes der noget bedre end at træde ind i et dejlig varmt hjem efter en dag ude i kulden? Tanken om at samles om pejsen og blive omfavnet af varmen fra de knitrende flammer, må være den ideelle vej til en hyggelig stemning. 

Søger du hjælp eller inspiration til, hvordan du kan opvarme hjemmet på økonomisk og miljøvenlig vis og samtidig skabe en hyggelig stemning, kan du med fordel gå på opdagelse i vores udvalg af elektriske pejse. 

Herunder finder du information om Ecoteck fuldautomatiske el-pejse. Derudover kan du finde mere information og se et spændende udvalg af forskellige modeller i Ecoteck el-pejse katalog

Hvad er en el-pejs?

En elektrisk pejs er først og fremmest en dekorativ installation, som giver både varme og en dejlig fornemmelse af levende flammer. Med en elpejs spredes en hyggelig atmosfære i ethvert rum i dit hjem, og pejsen kan placeres i både stuen, soveværelset eller ved andet sted. 

Flammerne er skabt optisk og kræver derfor ingen skorsten. I stedet kommer varmen fra elpejsen via den indbyggede varmeblæser. En elektrisk pejs kan derfor både fungere som et smukt møbel og stabil varmekilde. 

Den elektriske pejs kan enten installeres i opholdsrummet, soveværelset eller stuen, og hvis du søger en el-pejs til en bar, et hotel eller en restaurant, kan den også installeres her. Mulighederne er mange - det eneste det kræver, er at der er et tilgængeligt 230 V-stik i nærheden - så er el-pejsen faktisk klar til at blive tilsluttet.

I vores udvalg af Ecoteck elpejse finder du forskellige modeller i moderne farver og forskellige mål. En elpejs kan installeres på forskellige vis, hvad enten du ønsker en indbygget eller væghængt elpejs. Uanset om du vælger en elpejs til væg eller en indbygget løsning, får du altid en høj kvalitet i valget af materialer, en effektiv energikilde og et funktionelt og stilrent design, der højner din indretning.

Fordelene ved en elektrisk pejs 

Der er mange gode grunde til at vælge en elektrisk pejs fremfor en traditionel brændeovn. Udover at fungere som en flot installation i hjemmet, bidrager en elpejs til store besparelser kontra traditionelle indbyggede pejse. El pejsen er en let løsning til dig, der synes det er for besværligt med andre opvarmningsløsninger. En elektrisk pejs kan nemt og hurtigt installeres. Efterfølgende styres pejsen med en fjernbetjening, så du selv kan regulere varmen.

Driftsfordele 

Derudover er der med en el-pejs en række driftsfordele. Eksempelvis slipper du for: 

  • Påfyldning af brænde og rengøring derefter 
  • Udgifter til skorstensfejer eller eftersyn
  • Afhentning af gasflasker og slipper dermed også for at have grimme og uhandy gasflasker stående 

Økonomiske fordele 

Desuden bidrager en el-pejs til en mindre varmeregning. Takket være den moderne og energieffektive LED-teknologi er energiforbruget meget lavt, og i flammetilstand uden opvarmning er elektricitetsforbruget kun omkring 20 watt. Særligt i bygninger, som er udstyret med gulvvarme og derfor ikke tillader en spontan temperaturstigning, er de elektriske pejse et ideelt supplement.

El-pejs priser

Prisen på elpejse varierer alt efter hvilken model, du vælger.  I Ecoteck el-pejse katalog kan du finde nærmere information om pris og modeller.  Såfremt finansiering bliver en udfordring for dig, kan vi sagtens hjælpe med at finde en finansieringsløsning.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om pris samt hvordan Ecoteck elpejse let kan styres, så tøv ikke med at kontakte os. Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring, så du kan finde den helt rigtige løsning for dig og dit hjem. 

Kontakt os gerne telefonisk på 96 46 41 46 eller via e-mail info@ecoteck.dk. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores forretning på Kirkegårdsvej 1C, 9500 Hobro, hvor du her kan se et udvalg af forskellige modeller af elektriske pejse.

Vi glæder os til at hjælpe dig med med din nye Ecoteck el-pejs. 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System