Kontakt Min konto Søg

Hvad kan vi hjælpe med?

Søg

Skriv

Skriv til os på info@ecoteck.dk

Kontakt Ecoteck - markedets bedste pilleovn/fyr service

Tekst

Hos Ecoteck pilleovne har vi én vision - Alle har ret til nem og billig opvarmning!

Men ikke på bekostning af miljøet, derfor benytter vi CO2- Neutrale træpiller og træflis, som afbrændes i avancerede brændkamre, der leverer en sikker og højeffektiv udnyttelse af det miljøvenlige brændsel. Service er et af nøgleordene i vores forhandlernet, som konstant uddannes for at sikre din driftsikkerhed. Træpille brændeovne og træpillefyr fra Ravelli reducerer ikke blot dit CO2 udslip, men kan også reducere din varmeregning med op til 75%.

Opvarm dit hus til favorable priser

Eftersom vores vision er at tilgængeligheden af miljørigtige og billige løsninger skal være så stor som mulig, tilbyder vi samtidig også nogle af markedets billigste, og mest fleksible, afdrags løsninger. Hos os kan du nemlig leje en pilleovn fra 444,- pr. måned, hvilket gør investeringen til en meget mere overkommelig udgift.

Se den månedlige leje ved hver pilleovn

Vi tilbyder markedets bedste service inden for pilleovne og pillefyr

Et gennemgående markedskendskab opbygget gennem mere end 20 år sikrer, at vi har den bedste tekniske service på markedet og tilbyder de bedste kvalitetskomponenter til ovnene.

Takket være den stigende succes på markedet tilbyder Ecoteck i dag en bred vifte af modeller for at imødekomme alle krav både fra kunder, lovgivning, sikkerhed og ikke mindst miljøet.

Der arbejdes konstant fremad mod teknisk fornyelse, og maksimal respekt for miljøet og naturen.

Mangler du alder på din brændeovn? Kontakt os gerne, så finder vi årgangen på din pille brændeovn. Hvad enten du er sælger, køber eller advokat, eller ejendomsmælger hjælper vi gerne med at fastslå alderen. Ønsker du som sælger at skifte inden handlen, således du ungår et krav om afslag, kan vil hjælpe med en ny løsning. Du kan også komme billigt videre ved at leje en pilleovn. Lejeaftalen kon nemt overdrages til køber

Udfyld formularen herunder for at kontakte os

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System