Kontakt Min konto Søg

Hvad kan vi hjælpe med?

Søg

Skriv

Skriv til os på info@ecoteck.dk

Kontakt Ecoteck - markedets bedste pilleovn/fyr service

Tekst

Hos Ecoteck pilleovne har vi én vision - Alle har ret til nem og billig opvarmning!

Men ikke på bekostning af miljøet, derfor benytter vi CO2- Neutrale træpiller og træflis, som afbrændes i avancerede brændkamre, der leverer en sikker og højeffektiv udnyttelse af det miljøvenlige brændsel. Service er et af nøgleordene i vores forhandlernet, som konstant uddannes for at sikre din driftsikkerhed. Træpille brændeovne og træpillefyr fra Ravelli reducerer ikke blot dit CO2 udslip, men kan også reducere din varmeregning med op til 75%.

Opvarm dit hus til favorable priser

Eftersom vores vision er at tilgængeligheden af miljørigtige og billige løsninger skal være så stor som mulig, tilbyder vi samtidig også nogle af markedets billigste, og mest fleksible, afdrags løsninger. Hos os kan du nemlig leje en pilleovn fra 340,- pr. måned, hvilket gør investeringen til en meget mere overkommelig udgift.

Se den månedlige leje ved hver pilleovn

Vi tilbyder markedets bedste service inden for pilleovne og pillefyr

Et gennemgående markedskendskab opbygget gennem mere end 20 år sikrer, at vi har den bedste tekniske service på markedet og tilbyder de bedste kvalitetskomponenter til ovnene.

Takket være den stigende succes på markedet tilbyder Ecoteck i dag en bred vifte af modeller for at imødekomme alle krav både fra kunder, lovgivning, sikkerhed og ikke mindst miljøet.

Der arbejdes konstant fremad mod teknisk fornyelse, og maksimal respekt for miljøet og naturen.

Mangler du alder på din brændeovn? Kontakt os gerne, så finder vi årgangen på din pille brændeovn. Hvad enten du er sælger, køber eller advokat, eller ejendomsmælger hjælper vi gerne med at fastslå alderen. Ønsker du som sælger at skifte inden handlen, således du ungår et krav om afslag, kan vil hjælpe med en ny løsning. Du kan også komme billigt videre ved at leje en pilleovn. Lejeaftalen kon nemt overdrages til køber

Udfyld formularen herunder for at kontakte os

Lad Ecoteck stå for service af din pilleovn

Hvis din pilleovn trænger til service, er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos Ecoteck kommer vi hellere end gerne ud og hjælper dig, hvis pilleovnen har brug for kyndig gennemgang.

Det er nemlig ikke alle der har hverken tiden, lysten eller evnerne til selv at gennemgå pilleovnen. Derfor stiller vi hjertens gerne vores kompetente medarbejdere til rådighed. Vi servicerer mange af de store mærker, udover Ecoteck selvfølgelig. 

Mærker som vi servicerer er: Ecoteck, Ravelli, Elledi, Morsø, Haas + sohn, CMG, Moretti Design, Caminetti Montegrappa. 

Desuden assisterer vi gerne med hjælp eller udskiftning af: Mcz, Heta, Ekstra flame, Langå, Edilkamin, Jotul, Jøtul, Palazetti, titan heating, calimax, zibro, Everbest Milano, Ningbo, Grøn sol, termorossi.

Hos Ecoteck prioriterer vi service højt, og derfor kan du få support og service af din pilleovn alle ugens dage. Kontakt os på 96 46 41 46 og få hjælp med det samme, eller lav en aftale om at få service ude på din bopæl.

Vi har et stort netværk af kompetente service-partnere, som står til at hjælpe uanset hvor i Danmark du og din pilleovn befinder jer.

Få det meste ud af din pilleovn med service fra Ecoteck

Du kan selvfølgelig altid kontakte os ved akutte problemstillinger, hvor din pilleovn har behov for service. Et andet aspekt du bør overveje, er en årlig service eller eftersyn af din pilleovn. 

På den måde sikrer du, at den altid fungerer helt som den skal. Hvis der et eller andet element i pilleovnen som ikke fungerer optimalt, kan det måske betyde, at ovnen ikke er helt lige så effektiv, som den ellers ville have været. 

Derfor kan det altså være en smart idé med jævnlig kontrol og service af sin pilleovn.

Hvad indgår i en service af pilleovn?

Hvis du allerede på forhånd ved, hvad der er i vejen med din pilleovn, fikser vi selvfølgelig udelukkende det. Men ellers består en service af en pilleovn af en komplet rensning fra top til bund, grundig kontrol af diverse drift-funktioner samt indregulering.

Vores service variere i pris alt efter, hvad der skal laves og hvor henne i landet I er lokaliseret. Hvis der skal bruges nye reservedele, faktureres dette udover selve serviceprisen. Husk at hvis du mangler træpiller til din pilleovn, forhandler vi Heatlets 6 mm træpiller til en skarp pris her hos Ecoteck.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System