Kontakt Min konto Søg

Hvad kan vi hjælpe med?

Søg

Skriv

Skriv til os på info@ecoteck.dk

Pilleovn fra Ecoteck: Spar 50-70% på dine varmeudgifter!

Det er ikke svært at forestille sig, hvordan det føles at træde ind i et dejligt varmt hjem, når du kommer ude fra det kolde, danske vejr. Du kan træde ind i dine vante rammer, og samtidig blive omfavnet af varmen fra stuen - varme, som du betaler dyre domme for, så du skynder dig naturligvis at lukke hoveddøren, så varmen ikke kan trænge ud.

En træpilleovn fra Ecoteck kan sikre dig en yderst fornuftig investering, når det kommer til dine fremtidige varmeregninger og vores alles fremtid. Vores træpilleovne er i høj kvalitet, og en træpilleovn kan både spare dig hele 50-70% på dine varmeudgifter årligt, og kan samtidig hjælpe dig med at skåne miljøet for mere unødig CO2 udslip. 

Hvad er en pilleovn?

En pilleovn er, helt konkret, en blanding af et træpillefyr og en brændeovn til stuen, og derfor må en pilleovn også godt være rigtig pæn at se på. Det æstetiske design, samt funktionaliteten ved ovnen, gør Ecotecks pilleovne til et perfekt og nærmest uundværligt møbel i hjemmet, frem for en brændeovn der sjældent er ligeså æstetisk pæn som Ecotecks pilleovne.

Vores pilleovne tændes op ved hjælp fra miljørigtige træpiller, som har en forbrænding med høj udnyttelse, til gavn for både pengepungen og miljøet. Træpiller til ovnen kan købes i sække af 10 kilo, og har du brug for mere end det, kan de også købes som hele paller, med træpiller i sække til din ovn. Når du skal opbevare dine træpiller, er det desuden vigtigt at de står et tørt sted, så de ikke er fugtige inden der skal fyres op i pilleovnen.

Monter pilleovnen på din gamle skorsten

Vores træpilleovne kan monteres på en gammel skorsten, ligesom ved en mere almindelig brændeovn, og trække luften udefra. Forskellen på pilleovne og en traditionel brændeovn, er, at ved en pilleovn styres forbrændingen af en røgsuger, og kræver derfor ikke det samme træk. 

Her finder du altså pilleovne i høj kvalitet, der leverer miljøvenlig varme og som kan spare dig for mange penge i fremtiden. Vores pilleovne sparer dig også for forstyrrelser, da de har et reduceret lydniveau. Så kan du skabe en behagelig og hyggelig atmosfære i hjemmet, uden at bekymre dig om en pilleovn, der står og buldrer derudaf.

Hvilke løsninger tilbyder Ecoteck?

En pilleovn er en fuldstændig brandsikker løsning, til at opvarme dit hjem, som skaber den bedste atmosfære, samt fungerer som et smukt møbel til en god pris. Måske får du brug for en pilleovn til centralvarme, en pilleovn med topafgang eller pilleovn med varmeflytning - alt dette, og meget mere, kan du få vejledning omkring hos os. 

Vores pilleovne erstatter den gamle brændeovn, og du kan se en forskel i det æstetiske udtryk i hjemmet med det samme. Ved pilleovnen gælder høj kvalitet til almindelig hjem, der skaber varme og altid byder dig og din familie velkommen hjem til en god temperatur.

Pris og kvalitet hænger naturligvis sammen, men en opvarmning af hjemmet, uden almindelige brændeovne og hvor du samtidig hjælper miljøet, hører også en bestemt pris til. Du kan se flere gode fordele med at opvarme hjemmet med en af vores ovne, og du kan desuden allerede sammenligne dine udgifter efter et par måneder.

Løsninger på pilleovne hos Ecoteck

Hos Ecoteck finder du følgende løsninger af pilleovne:

Vi mener, at pilleovnen er mere end bare en pilleovn. Køber du en pilleovn fra Ecoteck, er det en investering i hjemlig hygge, og derfor bør du ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet.

Størrelsen af dit hjem, samt dit formål med pilleovnen, afgør, hvilken løsning er der bedst for dig - det kan vi hjælpe dig med at komme frem til, så du får den mest optimale løsning, der kan spare dig for store varmeregninger i fremtiden. 

Lej en pilleovn

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du ønsker at investere i en pilleovn, kan du leje en af de ovenstående løsninger. Vi giver dig et skræddersyet tilbud på leje af en pilleovn, så du kan prøve en af vores pilleovne, inden du investerer. 

Pilleovn pris varierer, alt efter hvilken model du ønsker at leje, og det samme gælder ved køb, da der er stor forskel på de forskellige modeller. Vores ovne giver flere fordele, og opvarmer hjemmet forsvarligt og økonomisk, hvilket du vil opleve ved at vælge Ecotecks pilleovne.

Hos Ecoteck sælger vi kun pilleovne af højeste kvalitet, hvilket betyder, at du her på siden kan finde vores testvinder pilleovne fra markedet, som er en kombination af smukt design og varme i stuen. Disse fås også som leje træpilleovn, og er nem at få monteret i stuen, lige der hvor den gør sig mest muligt nyttig.

Pilleovne priser

Når vi sammen har fundet frem til, hvilket behov du har for opvarmning, finder vi den bedste pilleovn der passer til dig. Vi har pilleovne i alle prisklasser, og vi kan også hjælpe med en god finanseringsløsning, såfrem der skulle være behov for det. Besøg vores Ecoteck webshop med pilleovne, tilbehør og dele her

Ecoteck tilbyder både finansiering og leje af din nye varmeløsning. Investeringen i en ny ecoteck træpilleovn er en god løsning, der kan give dig store besparelser på din varmeregning. Vi kan hjælpe dig hurtigt i gang med et køb, en finansiering eller lejeløsning. 

Kontakt os

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring omkring vores pilleovne, så du finder den helt rigtige løsning for dig og dit hjem. 

Kontakt os gerne telefonisk på 96 46 41 46, eller send os en mail på info@ecoteck.dk. Ønsker du at se udstillede modeller af vores ovne, kan vi sende billeder på mail eller du kan komme forbi vores udstilling på Kirkegårdsvej 1C, 9500 Hobro. Find også en lokal Ecoteck forhandler her

Tag det første skridt mod en billigere varmeregning og en grønnere fremtid for planeten med en pilleovn fra Ecoteck, og kontakt os i dag. 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System