Kontakt Min konto Søg

Hvad kan vi hjælpe med?

Søg

Skriv

Skriv til os på info@ecoteck.dk

Pilleovn | Stort udvalg af pillebrændeovne fra Ecoteck

Pilleovn fra Ecoteck: Spar 50-70% på dine varmeudgifter!

Hvis du er træt af at betale for meget for din varme, bør du prøve en pilleovn. Køb en pilleovn fra Ecoteck og spar op til 50-70% på dine varmeudgifter.

Alle kender den rare fornemmelse, når man kommer udefra kulden og træder ind i dejligt varmt hjem. Du træder ind i dine vante rammer og bliver samtidig omfavnet af varmen fra stuen. Varme, som du betaler i dyre domme for, så du skynder dig at lukke hoveddøren så varmen ikke trænger ud.

Når det kommer til dine fremtidige varmeregninger, er en træpilleovn fra Ecoteck en yderst fornuftig investering. Samtidig er en træpilleovn en mere miljøvenlig løsning, og dermed bedre for vores planet og dine medmenneskers fremtid. 

Vores træpilleovne er i høj kvalitet og kan spare dig mellem 50-70% på dine årlige varmeudgifter. Samtidig hjælper en pilleovn dig med at skåne miljøet for mere unødig CO2-udslip. 

Hvad er en pilleovn?

En pilleovn er i princippet en blanding af et træpillefyr og en brændeovn til stuen. Med de effektive og lydsvage pilleovne får du varmen og hyggen fra en traditionel brændeovn, men slipper for mange af de udgifter og besvær der ofte er forbundet med det.

Vores pilleovne tændes op ved hjælp fra miljørigtige træpiller, som har en forbrænding med høj udnyttelse. Det er både til gavn for din pengepung og for miljøet. Træpiller til ovnen kan købes i sække af 10 kilo. Har du brug for mere end det, kan de også købes i hele paller, med træpiller i sække til din ovn. 

Når du skal opbevare dine træpiller er det desuden vigtigt, at de står et tørt sted. Så er de nemlig ikke fugtige, inden der skal fyres op i træpilleovnen.

Da pilleovnen oftest vil være placeret i stuen, må den derfor også godt være rigtig pæn at se på. Det æstetiske design, samt funktionaliteten ved ovnen, gør Ecotecks pilleovne til et perfekt og nærmest uundværligt møbel i hjemmet. En brændeovn er sjældent  ligeså æstetisk pæn som Ecotecks pilleovne.

Fordele ved en træpilleovn

En træpilleovn fra Ecoteck er en æstetisk nydelse, men der er også en række andre fordele der gør den til et oplagt valg til hjemmet.

  • Billig i drift

En af de store fordele ved en pilleovn er, at den er rigtig billig i drift sammenlignet med traditionelle energikilder. Med en billig pilleovn kan man faktisk spare helt op til 50-70% på sin årlige varmeregning.

  • Høj varmeeffekt

Med en træpilleovn får du en rigtig høj varmeeffekt. De er således rigtig effektive i forhold til den mængde brændsel, som de bruger. Samtidig kan de indstilles til at varme, indtil rummet opnår den ønskede temperatur. På den måde varmer den hverken for meget eller for lidt, hvilket kan være svært at styre med en almindelig brændeovn.

  • CO2-neutralt brændsel

Når man bruger en træpilleovn, bruger man faktisk også CO2-neutralt brændsel. Træpiller er nemlig CO2-neutrale da de ikke frigiver mere CO2 til atmosfæren, end det ville have gjort hvis træet var nedbrudt på naturlig vis. Samtidig udleder træpilleovne mindre end almindelige brændeovne, da der er meget strenge krav angående udledning.

Stort udvalg af træpilleovne i høj kvalitet hos Ecoteck

Hos Ecoteck har vi et bredt udvalg af forskellige designs. Du kan let finde en træpilleovn, der passer ind i dit hjem. Her har vi samlet et bredt udvalg af forskellige pilleovne i den højeste kvalitet. Samtidig får du dem til den skarpeste pris på markedet - kun det bedste er godt nok til vores kunder!

Vi har modeller i forskellige prisklasser. Det betyder, at vi nok skal finde en træpilleovn i et fordelagtigt prisleje, med et flot design og i den farve som vil passe bedst ind i resten af dit hjem. 

Montér pilleovnen på din gamle skorsten

Vores træpilleovne kan monteres på en gammel skorsten og trække luften udefra, ligesom ved en mere almindelig brændeovn. Forskellen på pilleovne og en traditionel brændeovn er, at ved en pilleovn styres forbrændingen af en røgsuger. Derfor kræver det ikke det samme træk.

Hos Ecoteck finder du altså pilleovne i høj kvalitet, der leverer miljøvenlig varme og som kan spare dig for mange penge i fremtiden. Vores pilleovne sparer dig samtidig også for forstyrrelser, da de har et reduceret lydniveau. 

Løsninger på billige pilleovne hos Ecoteck

En pilleovn er en fuldstændig brandsikker løsning når dit hjem skal opvarmes.. Samtidig skaber den en hyggelig atmosfære og fungerer som et smukt møbel til en god pris. Måske får du brug for en pilleovn til centralvarme, en pilleovn med topafgang eller pilleovn med varmeflytning - alt dette, og meget mere, kan du få vejledning omkring hos os. 

Vores pilleovne erstatter den gamle brændeovn, og du kan se en forskel i det æstetiske udtryk med det samme. Med en træpilleovn får du et apparatur af høj kvalitet til hjemmet, der skaber varme og altid byder dig og din familie velkommen hjem til en god temperatur.

Hos Ecoteck finder du følgende løsninger af pilleovne:

Vi mener, at pilleovnen er mere end bare en pilleovn. Køber du en pilleovn fra Ecoteck, er det en investering i hjemlig hygge. Derfor bør du heller ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet.

Størrelsen af dit hjem, samt dit formål med pilleovnen, afgør hvilken løsning der er bedst for dig. Det kan vi hjælpe dig med at komme frem til, så du får den mest optimale løsning, der kan spare dig for store varmeregninger i fremtiden. 

Lej en pilleovn gennem Ecoteck

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du ønsker at investere i en pilleovn, kan du leje en af de ovenstående løsninger. Vi giver dig et skræddersyet tilbud på lejen - så kan du prøve en af vores pilleovne, inden du køber.

Prisen vil selvfølgelig variere, alt efter hvilken model du ønsker at leje. Det samme gør sig gældende ved køb, da der er stor forskel på de forskellige modeller. 

Men uanset hvilken en af vores træpilleovne du vælger, vil du opleve, at vores ovne giver flere fordele og opvarmer hjemmet forsvarligt og økonomisk.

Hos Ecoteck sælger vi kun pilleovne af højeste kvalitet. Derfor kan du her på siden finde vores testvinder-pilleovne fra markedet, som giver en kombination af smukt design og varme i stuen. 

Disse træpilleovne kan også lejes og er nemme at få monteret.

Få et tilbud på en billig pilleovn

Når vi sammen har fundet frem til, hvilket behov du har for opvarmning, finder vi den bedste pilleovn til dig. Vi har pilleovne i alle prisklasser, og kan også hjælpe med en god finansieringsløsning, såfremt der skulle være behov for det.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på en billig pilleovn.

Investeringen i en ny Ecoteck træpilleovn er en god løsning, som kan give dig store besparelser på din varmeregning. Vi kan hjælpe dig hurtigt i gang med et køb, en finansiering eller en lejeløsning, hvis du gerne vil prøve en af vores træpilleovne, inden du køber. 

Kontakt os

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring omkring træpilleovne, så du finder den helt rigtige løsning.
 

Kontakt os gerne telefonisk på 96 46 41 46, eller send os en mail på info@ecoteck.dk.

Ønsker du at se udstillede modeller af vores ovne, kan vi hurtigt sende billeder på mail. Du er også altid velkommen til at kigge forbi en vores forhandlere, hvor du her kan se et udvalg af forskellige modeller af pilleovne.
Find en lokal Ecoteck forhandler her.

Tag det første skridt mod en billigere varmeregning og en grønnere fremtid for planeten, med en pilleovn fra Ecoteck

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System