Kontakt Min konto Søg

Hvad kan vi hjælpe med?

Søg

Skriv

Skriv til os på info@ecoteck.dk

Indbygnings Pilleovne

Filtrer ovne
Vælg pris
Vælg farve

Indbygningspilleovne til feinschmeckeren

Står du og leder efter en pilleovn, der kan bygges ind i dit hjem? Måske du ønsker en pilleovn i en skillevæg i huset eller på en endevæg, så pilleovnen rigtigt kan komme til at træde frem samtidig med den ikke fylder i rummet? Det er lige præcis dét, vi mener, at Ecoteck’s indbygnings pilleovne kan. Med en indbygningspilleovn fra Ecoteck kan du sætte prikken over i’et på indretningen i din bolig, og få pilleovnen til at spille en mere central rolle. Køber du en indbygget pilleovn går pilleovnen pludselig fra at være et funktionelt møbel til et yderst æstetisk smukt møbel, der sikkert og vist får dine gæster til at føle sig hjemme i varmen, og måske også dåne ved synet af det smukke møbel.

En miljørigtig og billig opvarmning med indbygget pilleovn

Der er mange fordele ved at skifte over til en indbygningspilleovn. En af de væsentligste fordele for dig som køber er, at du ved skiftet til en indbygningspilleovn vil mærke og se en markant besparelse på din varmeregning. Faktisk er der en økonomisk besparelse at hente på omkring 50-70%. Når opsætning af din indbyggede pilleovn er udført, har du langt bedre muligheder for udnyttelse af varmeenergien - den indbyggede pilleovn giver nemlig en bedre fordeling af varmen i rummene og så er det den mest miljørigtige opvarmning, der fås på markedet i dag. Med en indbygningspilleovn får du altså kombinationen af lækkert design, en miljøvenlig opvarmning, en årlig økonomisk besparelse ved skiftet til pilleovn og den samme hyggelige stemning, som en almindelig brændeovn giver.

Professionel og landsdækkende rådgivning til dig 

Hos Ecoteck står vi klar til at hjælpe dig med alt fra valg af design, levering og montering af din indbygningspilleovn, så processen bliver så nem for dig som muligt. Kontakt os allerede i dag, hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker - så hjælper vi dig på vej. 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System