Kontakt Min konto Søg

Hvad kan vi hjælpe med?

Søg

Skriv

Skriv til os på info@ecoteck.dk

Indbygnings Pilleovne

Filtrer ovne
Vælg pris
Vælg farve

Indbygningspilleovne til feinschmeckeren

En indbygningspilleovn gør det ekstra herskabeligt at varme din bolig op. Pilleovnen får en mere central rolle og sætter prikken over i’et i din indretning - uden at optage unødvendig plads i rummet. Du kan f.eks. skabe det helt klassiske pejselook, og udnytte mulighederne for trådløs og app-styret betjening. Det gør det muligt at tænde for den indbyggede pillebrændeovn over distancen. Bestil i dag med mulighed for både leje eller finansiering.

En pilleovn er en særdeles økonomisk måde at opvarme din bolig på. Således kan du spare op til 50-70 % på varmeregningen i forhold til traditionelle varmekilder som f.eks. olie og gas.

Det kan dog være svært at forene den fordelagtige varmekilde med indretning og ikke mindst den nødvendige plads i hjemmet. I det tilfælde kan du med fordel købe en indbygget pilleovn, så du både sparer plads og skaber et lækkert design, samtidig med at du drager fordel af den økonomiske besparelse.

Vælg en pilleovn til indbygning

Med en indbygget pilleovn er det kun lågen, der er synlig. Resten af ovnen er gemt af vejen. Enten bag en skalmur, i murværket mellem to rum eller i skorstenen.

Det giver mere plads, bidrager til en hyggelig stemning og giver helt nye, indretningsmæssige muligheder.

Med den rigtige placering af pilleovnen kan du samtidig sikre den mest miljørigtige varmekilde i dit hjem. Ved Ecotek guider vores personale dig til en hensigtsmæssige placering af pilleovnen, der både matcher din indretning og sikre en optimal fordeling af varmen.

Skab en herskabelig pejs med en indbygningspilleovn

Skal pilleovnen stå i stuen, får du mulighed for at skabe en rigtig herskabelig pejsestemning ved hjælp af en pilleovn indsats, der kan bygges ind i væggen eller skorstenen.

Så kan du få muret en rigtig kaminhylde og støtter op rundt om ovnen. Det giver den der kaminstemning, som du kender fra gamle herregårde og engelske krimiserier.

Det bliver både utroligt hyggeligt og rigtig mondænt.

En moderne pilleovn kan mange nye tricks

Samtidig får du en moderne og mere miljøvenlig pilleovn med en høj udnyttelse af træpillerne, og mulighed for smarte features som trådløs fjernbetjening eller WiFi-tilslutning.

Sidstnævnte åbner op for app-styret betjening over distancen. Så kan du tænde for varmen derhjemme eller i sommerhuset, så der er dejligt varmt, når du og resten af familien kommer frem.

Trods de tekniske fordele, og at pilleovnen er indbygget, får du stadig det hyggelige indkig til flammen, som man kender det fra en almindelig brænde- eller pilleovn. Indbygningen fastholder også den lette procedure med påfyldning, trods den er gemt ind i væggen, er ovnen stadig let tilgængelig og nem at rengøre. 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System