Kontakt Min konto Søg

Hvad kan vi hjælpe med?

Søg

Skriv

Skriv til os på info@ecoteck.dk

Pilleovne med bagafgang

Ecoteck konvektionspilleovne med afgang bag, fås i mange forskellige udgaver og passer ind i et hvert hjem.

Filtrer ovne
Vælg pris
Vælg farve
Perla
Perla
Farver: Kakler, Sort, Hvid
Lagerstatus: På lager (100)
DKK 16.998,00

Pilleovn med bagafgang

Pilleovne med røgafgang bagtil fylder mindre rent visuelt. Derved får du mere plads over pilleovnen, hvilket kan kan være med til at skabe en mere rummelig og luftig indretning. Se de mange pilleovne med afgang bagpå, og bestil i dag med mulighed for køb, leje eller finansiering.

Med en pilleovn med bagudgang sker røgafgangen fra pilleovnen via et rør på bagsiden af ovnen. Det giver dig en træpilleovn, som syner mindre i indretningen, og sparer dig for de visuelle og rengøringsmæssige udfordringer, som et afgangsrør over pilleovnen ellers kan give.

Fordele ved en pillebrændeovn med bagafgang

En pillebrændeovn med bagudgang er for dig, der ønsker samme funktion som den almene pillebrændeovn, uden det synlige opadgående rør. Røret skjules bagpå, men sikre stadig samme økonomiske, miljøvenlige og varmemæssige fordele, der netop er ved installering af en pillebrændeovn.

Billig og effektiv

Ikke nok med at du slipper for det opadgående rør i rummet, er der mange andre fordele ved en pilleovn med denne type røgafgang. Pilleovnen er praktisk og funktionel, hvilket gør den let tilgængelig og nem at anvende. Samtidig kan en træpilleovn være med til at reducere din energiregning markant med besparelser på helt op til 50-70%. Det gør pilleovnen til en af de billigste og mest effektive varmekilder på markedet - der både gavner dig og miljøet.

En pilleovn, der syner mindre i indretningen

En pilleovn med afgangsrøret placeret bagpå er for dig, der ønsker en pilleovn, som syner mindre i indretningen. Det kan være grundet pladsmangel, hvis den skal placeres i et forholdsvis lille rum, eller hvis det almene røgrør er til gene. Det kan også være, at du har højt til loftet, hvorfor en røgafgang bagtil særligt vil vær en fordel, så du slipper for en uhensigtsmæssig lang røgafgang i rummet.  

Uanset dit behov eller ønske for en pilleovn med røgafgang bagtil, hjælper Ecoteck med vejledning og montering.

Køb pilleovn med bagafgang hos Ecoteck

Vælger du at købe din pilleovn med rørafgang bagpå hos Ecoteck, kan du vælge mellem flere forskellige smarte modeller.

Samtidig har du mulighed for at bestille pilleovnen med levering og montering fra en af vores mange forhandlere, der yder en landsdækkende service. Endvidere kan du frit vælge, om du vil købe, leje eller have os til at finansiere købet af din nye pilleovn.

Bestil i dag og få din foretrukne varmeinstallation i hjemmet.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System