Kontakt Min konto Søg

Hvad kan vi hjælpe med?

Søg

Skriv

Skriv til os på info@ecoteck.dk

Pilleovne med ekstra varmeflytning

Filtrer ovne
Vælg pris
Vælg farve

Pilleovn med varmeflytning

Her hos Ecoteck fører vi massevis af pilleovne, af forskellige slags, og så servicerer vi desuden pilleovne fra mærkerne: Ecoteck, Ravelli, Elledi, Morsø, Haas + Sohn, CMG, Moretti Design og Caminetti Montegrappa.

Vi har også mulighed for at assistere eller udskifte ved pilleovne af mange andre mærker, og fungerer som din ekspert i pilleovne og energibesparelser. Vi sætter en kæmpe ære i, at udøve en god kundeservice, og derfor har vi mulighed for at hjælpe med så mange mærker, udover vores eget, så du kan få den rette hjælp, uanset hvilken udfordring du står overfor med din pilleovn.

Bring varmen og hyggen ind i dit hjem

Hos Ecoteck har vi et bredt udvalg af forskellige pilleovne med ekstra varmeflytning i forskellige lækre designs og farver. Derfor kan du med stor sandsynlighed altid finde en pilleovn, der passer til netop dine ønsker og behov.

Med en træpilleovn med ekstra varmeflytning, får du en pilleovn, der varmer flere rum i dit hjem, til en langt billigere pris end ved andre typer af opvarmning.

Vi har modeller i forskellige prisklasser, hvilket betyder, at vi nok skal finde en i et fordelagtigt prisleje med flot design og i den rigtige farve, der passer ind sammen med resten af dit hjem. Derudover leverer vi altid de nødvendige rør, alt efter hvilket rum, ovnen skal blæse luft til.

Miljørigtig og billig opvarmning med pilleovn

Der er altså adskillige fordele ved at skifte over til en pilleovn med ekstra varmeflytning. En af de væsentligste fordele for dig som køber er, at pilleovnen kan give store besparelser på dine dine udgifter til varme. Der er faktisk en økonomisk energibesparelse at hente på omkring 50-70%.

Ovnen udnytter varmeenergien langt bedre, og varmen fordeles bedre videre i rummene og så er det den mest miljørigtige varme der fås på markedet i dag. Der er desuden også en smart mulighed i, at anskaffe en varmeflytter til brændeovn, og på den måde flytte varmen yderligere rundt, så pilleovnen sikrer varm luft i de fleste rum i hjemmet.

Pilleovne er en investering, du ikke vil fortryde

Selvom, at fordelene ved pilleovne er mange, betyder det ikke, at du går ned på lækkert design og den hyggelige stemning som en almindelig brændeovn kan give dig. Så hvis du spørger os, så er pilleovne med ekstra varmeflytning en investering, som du ikke vil fortryde.

Hos Ecoteck sætter vi en stor ære i, at gøre dit hjem mere miljøvenligt, samt sikre, at I får et tilbud på netop den ovn, der giver mening for dit behov. Vi ser altid en fordel i, at skifte til en pilleovn med ekstra varmeflytning, der kan flytte varmen yderligere rundt i hjemmets rum via de indbyggede blæsere og rør.

Professionel og nordjysk rådgivning til dig

Vi mener, at alle har ret til nem og billig varme i deres hjem - det er blot endnu en mulighed for, at almindelige mennesker kan lette på både varmeregningen og miljøet, og det vil vi rigtig gerne hjælpe med at rådgive dig i.

Det betyder rigtig meget for os, at du får det rette produkt med hjem, der står flot i dit hjem, og dertil kommer også det rigtige farvevalg til din pilleovn; mange vælger en klassisk, sort pilleovn, men vi fører også pilleovne med varmeflytning i hvid, metalgrå, rød og fedtsten.

Vi holder til på Kirkegårdsvej 1C, 9500 Hobro i Nordjylland, og vi tager gladelig imod dig ved besøg i forretningen.

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig med alt fra valg af design, tilbud, samt levering og montering af din pilleovn med ekstra varmeflytning, så processen bliver så nem for dig som muligt.

Kontakt os allerede i dag, enten telefonisk eller via e-mail, hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker - så hjælper vi dig på vej.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System