Kontakt Min konto Søg

Hvad kan vi hjælpe med?

Søg

Skriv

Skriv til os på info@ecoteck.dk

Pilleovne med ekstra varmeflytning

Filtrer ovne
Vælg pris
Vælg farve

Bring varmen og hyggen ind i dit hjem

Hos Ecoteck har vi et bredt udvalg af forskellige pilleovne med ekstra varmeflytning i forskellige lækre designs og farver. Derfor kan du med stor sandsynlighed altid finde en model, der passer til netop dine ønsker og behov. Med en træpilleovn med ekstra varmeflytning får du en pillebrændeovn, der varmer dit hjem godt op til en langt billigere pris end andre typer af opvarmning. Vi har modeller i forskellige prisklasser, hvilket betyder, at vi nok skal finde en i et fordelagtigt prisleje med rette design.

Miljørigtig og billig opvarmning 

Der er mange fordele ved at skifte over til en pelletsovn med ekstra varmeflytning. En af de væsentligste fordele for dig som køber er, at når du skifter til en konvektionspilleovn med ekstra varmeflytning, vil dine udgifter til varme falde markant. Faktisk er der en økonomisk besparelse at hente på omkring 50-70%. Der er langt bedre udnyttelse af varmeenergien, bedre fordeling af varmen i rummene og så er det den mest miljørigtige opvarmning der fås på markedet i dag. Fordelene er altså mange, og det betyder ikke, at du går ned på lækkert design og den hyggelige stemning som en almindelig brændeovn kan give dig. Så hvis du spørger os, så er en pilleovn med ekstra varmeflytning en investering, som du ikke vil fortryde.

Professionel og nordjysk rådgivning til dig 

Hos Ecoteck mener vi, at alle har ret til nem og billig opvarmning i deres hjem. Og her mener vi ALLE. Derfor vil vi hellere end gerne hjælpe og rådgive dig, som står og mangler en pilleovn. Det betyder nemlig meget for os, at du får det rette produkt med hjem. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra valg af design, levering og montering af din pilleovn med ekstra varmeflytning, så processen bliver så nem for dig som muligt. Kontakt os allerede i dag, hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker - så hjælper vi dig på vej. 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System