Kontakt Min konto Søg

Hvad kan vi hjælpe med?

Søg

Skriv

Skriv til os på info@ecoteck.dk

Pilleovne med naturlig konvektion

Filtrer ovne
Vælg pris
Vælg farve

Konvektionspilleovne – pilleovne med naturlig konvektion

Pilleovne med naturlig konvektion udnytter den ældste opvarmningsmetode, vi kender. Ved at varmen opvarmer rummet omkring pilleovnen, opstår der en luftstrøm i lokalet, som helt automatisk begynder at fordele varmen i resten af rummet. Se de mange naturlige konvektionsbrændeovne i moderne design, og bestil i dag med mulighed for at købe, leje eller få finansieret din nye pilleovn.

Naturlig konvektion kaldes også for naturlig cirkulation. Luftstrømmen – eller cirkulationen – opstår, når der er forskel på temperaturen i de forskellige luftlag. På grund af opvarmningen får varm luft en lavere lufttæthed, hvorfor den søger opad. Samtidig falder den kolde luft nedad, fordi den har en større lufttæthed.

Konvektionspilleovne fordeler selv varmen

Ved at du opvarmer luften omkring din pilleovn, vil den varme luft begynde at stige opad. Derved dannes der en luftstrøm i lokalet. Samtidig vil den kolde luft søge nedad i lokalet og på grund af luftstrømmen, trækkes den hen til pillebrændeovnen, hvor den så kan blive opvarmet.

På den måde sørger en træpilleovn med naturlig konvektion selv for at fordele varmen helt lydløst i lokalet. Derved får du en meget støjsvag varmeløsning, fordi denne form for pillebrændeovn ikke kræver en blæser til at fordele varmen, sådan som nogle elradiatorer gør.

Lydreducerende, idylliske pilleovne

Vores pilleovne med naturlig konvektion er blandt en af de pilleovns modeller med et meget reduceret lydniveau. På den måde kan du bibeholde den hyggelige stemning og reducere støjgener, der ellers er forbundet med den almindelige pilleovn. 

Det store glas i lågen på pillebrændeovnen gør, at du kan nyde flammerne i ovnen. Det giver den rigtige brændeovnsstemning, som gør det hyggeligt og idyllisk at have en træpilleovn stående i f.eks. stuen eller køkkenet.

Kigget ind til flammerne er nærmest hypnotisk, meditativt og kan give ro på din indre stress og uro på rekordtid efter en hård arbejdsdag. Eller skabe en ekstra god hyggestemning på en regnfuld efterårs- eller vinterdag, hvor du får varmen med en lækker kop varm kakao foran ”brændeovnen” efter en kold, vindblæst gåtur.

Køb, lej eller lån til en naturlig konvektionspilleovn fra Ecoteck

Vælger du en pilleovn fra Ecoteck, er du sikker på, at du får en varmekilde med naturlig konvektion i høj kvalitet, flot design og en solid og meget lydløs konstruktion.

Samtidig kan du frit vælge mellem, om du vil købe eller leje pilleovnen, lige som du har mulighed for at få finansieret købet med et fordelagtigt lån.

Så rul op til produktoversigten, vælg din nye pilleovn med naturlig konvektion og bestil med levering fra en af vores forhandlere. De kan også hjælpe dig med opsætningen, samt være behjælpelige med at bortskaffe din nuværende brænde- eller pilleovn.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System