Kontakt Min konto Søg

Hvad kan vi hjælpe med?

Søg

Skriv

Skriv til os på info@ecoteck.dk

Pilleovne med topafgang

Filtrer ovne
Vælg pris
Vælg farve

Ecoteck pilleovne med topafgang af den bedste kvalitet

Hos Ecoteck har vi et bredt udvalg af forskellige designs, så du let kan finde en pilleovn, der passer ind i dit hjem, og vores pilleovne med topafgang er ingen undtagelse. Her har vi samlet et bredt udvalg af forskellige ovne i den højeste kvalitet, og til den skarpeste pris på markedet, da kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Vi er heller ikke gået på kompromis med designet, idet vi har pilleovne i forskellig højde og farve, såsom sort, metalgrå, hvid, fedtsten og rød. Vi fører vores eget mærke, Ecoteck, i pilleovn med topafgang, og vores mærke er desuden at finde blandt de bedste tilbud på pilleovn, man kan få i 2021.

Find lige nøjagtig det design med røgafgang i toppen, du søger, her på siden.

Hvad er virkningsgrad?

Vi assisterer dig med rådgivning, og tager gladelig del i din rejse mod at finde den rigtige og relevante pilleovn til hjemmet. Vores ønske er, at du vælger den pilleovn, der giver bedst mening til dit ønskede behov for varme, og at du kan få hjælp til at skifte delene ud, hvis der er behov for det.

Virkningsgrad måles i procent, og fortæller, i hvor høj grad ovnen kan omdanne træ til varme ved afbrænding af træpiller. Jo højere virkningsgraden er, jo færre træpiller skal man altså købe til sin pilleovn, og det reducerer også forbruget af træpiller, der skal produceres og købes til hjemmet.

Ovn med topafgang er støjsvag

En pilleovn med topafgang betyder, at røgen fra de afbrændte piller slippes ud gennem en skorstensafgang, alt imens varme spredes ud gennem ovnen, ligesom ved en brændeovn. Forskellen er dog, at pilleovnen er langt mere miljøvenlig, og så kommer den ofte med en tilhørende fjernbetjening, der kan indstilles og regulere max varme og forbrug.

Ovnen med topafgang er i øvrigt også mere støjsvage, hvilket er en større forskel fra en brændeovn, hvor lyden sjældent kan reduceres.

En investering du ikke vil fortryde

Når du køber en pilleovn hos Ecoteck, er det en investering, du vil få glæde af i mange år. Derfor er det selvfølgelig en rigtig vigtig beslutning, hvor vi gerne guider dig hen imod det rette valg for dig. En pilleovn er til dig, som gerne vil have et enkelt udtryk i hjemmet. Pillenovnen med topafgang giver nemlig mulighed for at blive placeret endnu tættere op imod væggen end vores andre typer af ovne, ligesom ved en almindelig brændeovn.

Da vi har mulighed for at placere ovnen tættere op imod væggen, vil dette skabe mere plads i rummet end en af vores andre modeller. Så hvis du har sparsomt med plads eller bare går op i at skabe et enkelt udtryk i hjemmet, kunne denne type pilleovn sagtens være noget for dig. Og bare rolig, når du køber en pilleovn med topafgang, varmer den selvfølgelig stuen op på præcis samme måde som vores andre modeller af ovne.

Vi rådgiver og vejleder dig i processen

Vi vil vores kunder det allerbedste, og det betyder meget for os, at du får præsenteret de rette produkter. Vi mener, at alle har ret til nem og billig opvarmning i deres hjem, og vi rådgiver derfor altid ud fra dette princip. Vi lægger stor vægt på at hjælpe dig med alt fra valget af design til levering og montering af din pilleovn, uden nogle bump på vejen.

Vi vil gøre valg af produkter nemt for dig ved at give oplysninger omkring vores varer, enten via personlig betjening eller her på hjemmesiden, og så hjælper vi også med et tilbud på en overordnet løsning.

Kontakt os

Når du kontakter os, finder vi sammen frem til en god løsning til dig, så du kan opnå besparelser på varmeregningen, og samtidig gøre miljøet en stor tjeneste.

Kontakt os allerede i dag, enten telefonisk eller via e-mail, hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker - så hjælper vi dig på vej.

Vi holder til på Kirkegårdsvej 1C, 9500 Hobro i Nordjylland, og vi tager også gladelig imod dig ved besøg i forretningen.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System