Kontakt Min konto Søg

Hvad kan vi hjælpe med?

Søg

Skriv

Skriv til os på info@ecoteck.dk

Træpilleovn fra Ecoteck

Der findes intet, der siger hygge, som en træpilleovn. Lyt til den tilfredsstillende lyd af knitrende brænde, se med fascination på de dansende flammer, og få varmet rummet op til en behagelig og hyggelig temperatur.

Samtidig er en træpilleovn fra Ecoteck et klogt alternativ til traditionel opvarmning – særligt i disse dage med voldsomme prisstigninger på naturgas, el og olie. Generelt set kan en træpilleovn spare dig for i omegnen af 50-70% af dine årlige varmeudgifter.

Derudover skåner træpilleovnen også miljøet, idet en pejs bruger træ som brændsel; og træ er en CO2-neutral og vedvarende energikilde. Den CO2, som træet har optaget i sin levetid, bliver afgivet til atmosfæren ved afbrænding. På bundlinjen vil opvarmning med træ som brændsel altså resultere i nul.

Derfor skal du vælge en pille brænde ovn fra Ecoteck!

Når du vælger en pille brænde ovn fra Ecoteck, får du ikke kun en effektiv og miljøvenlig varmeløsning men også et produkt, der er bygget til at holde. Vi lægger stor vægt på kvalitet og holdbarhed i vores produkter, og vores pilleovne er ingen undtagelse.

Desuden tilbyder vi professionel rådgivning og fremragende kundeservice, så du kan føle dig tryg ved dit valg

Træpilleovnen er det miljørigtige valg

En træpilleovn er som sagt en langt mere miljøvenlig måde at opvarme hjemmet på. En træpilleovn slår også en almindelig brændeovn, idet træpilleovnen i høj grad fungerer automatisk.

I modsætning til en almindelig brændeovn sætter en træpilleovn nemlig automatisk ny brænde over for at vedligeholde den valgte temperatur. Det betyder, at du ikke brænder mere træ af end nødvendigt, hvilket nærmest er uundgåeligt med en almindelig brændeovn.

Derudover slipper du også for at åbne for lågen for at smide mere træ på ilden, hvilket også kan være irriterende i forhold til røgudslip.

Udover at være det miljørigtige valg er træpilleovnen altså også det “komfortable” og nemme valg.

Find en billig træpilleovn på tilbud

På udkig efter billige træpilleovne?

Så skal du sørge for løbende at holde øje med vores outlet sektion, hvor du ofte kan finde gode tilbud på alle vores produkter – og heriblandt også vores træpilleovne.

Du er også velkommen til at kontakte os – så kan vi sammen blive klar over, hvilket produkt der bedst tilfredsstiller dine behov. Herefter kan vi så blive enige om et godt tilbud til dig, så du kan få din træpilleovn til en fornuftig og billig pris.

Kontakt os

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring omkring træpilleovne, så du finder den helt rigtige løsning.

Kontakt os gerne telefonisk på 96 46 41 46, eller send os en mail på info@ecoteck.dk.

Ønsker du at se udstillede modeller af vores ovne, kan vi hurtigt sende billeder på mail. Du er også altid velkommen til at kigge forbi en vores forhandlere, hvor du her kan se et udvalg af forskellige modeller af pilleovne.

Find en lokal Ecoteck forhandler her.

Tag det første skridt mod en billigere varmeregning og en grønnere fremtid for planeten, med en pilleovn fra Ecoteck.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System