Kontakt Min konto Søg

Hvad kan vi hjælpe med?

Søg

Skriv

Skriv til os på info@ecoteck.dk

Lad Ecoteck stå for service af din pilleovn

Hvis din pilleovn trænger til kontakt vedr. service, er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos Ecoteck kommer vi hellere end gerne ud og hjælper dig, hvis pilleovnen har brug for kyndig gennemgang.

Det er nemlig ikke alle der har hverken tiden, lysten eller evnerne til selv at gennemgå pilleovnen. Derfor stiller vi hjertens gerne vores kompetente medarbejdere til rådighed. Vi servicerer mange af de store mærker, udover Ecoteck selvfølgelig.

Mærker som vi servicerer er: Ecoteck, Ravelli, Elledi, Morsø, Haas + sohn, CMG, Moretti Design, Caminetti Montegrappa.

Desuden assisterer vi gerne med hjælp eller udskiftning af: Mcz, Heta, Ekstra flame, Langå, Edilkamin, Jotul, Jøtul, Palazetti, titan heating, calimax, zibro, Everbest Milano, Ningbo, Grøn sol, termorossi.

Hos Ecoteck prioriterer vi service højt, og derfor kan du få support og service af din pilleovn alle ugens dage. Kontakt os på 96 46 41 46 og få hjælp med det samme, eller lav en aftale om at få service ude på din bopæl.

Vi har et stort netværk af kompetente service-partnere, som står til at hjælpe uanset hvor i Danmark du og din pilleovn befinder jer.

Få det meste ud af din pilleovn med service fra Ecoteck

Du kan selvfølgelig altid kontakte os ved akutte problemstillinger, hvor din pilleovn har behov for service. Et andet aspekt du bør overveje, er en årlig service eller eftersyn af din pilleovn.

På den måde sikrer du, at den altid fungerer helt som den skal. Hvis der et eller andet element i pilleovnen som ikke fungerer optimalt, kan det måske betyde, at ovnen ikke er helt lige så effektiv, som den ellers ville have været.

Derfor kan det altså være en smart idé med jævnlig kontrol og service af sin pilleovn.

Hvad indgår i en service af pilleovn?

Hvis du allerede på forhånd ved, hvad der er i vejen med din pilleovn, fikser vi selvfølgelig udelukkende det. Men ellers består en service af en pilleovn af en komplet rensning fra top til bund, grundig kontrol af diverse drift-funktioner samt indregulering.

Vores service variere i pris alt efter, hvad der skal laves og hvor henne i landet I er lokaliseret. Hvis der skal bruges nye reservedele, faktureres dette udover selve serviceprisen. Husk at hvis du mangler træpiller til din pilleovn, forhandler vi Heatlets 6 mm træpiller til en skarp pris her hos Ecoteck.

Kontakt mig vedrørende service

Skriv dit fulde navn
Noter dit telefonnummer
Skriv din fulde adresse
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System