Kontakt Min konto Søg

Hvad kan vi hjælpe med?

Søg

Skriv

Skriv til os på info@ecoteck.dk

Pillebrændeovn fra Ecoteck

Med en pillebrændeovn fra Ecoteck får du adgang til miljøvenlig og prisvenlig opvarmning af hjemmet. Faktisk kan du spare helt op mod 50-70% på din årlige varmeregning ved at varme hjemmet op med en pillebrændeovn fra Ecoteck.

Derudover er pillebrændeovn mere skånsom mod miljøet end andre opvarmningsmetoder. Det skyldes, at forbrænding af træ “går i nul” i det store klimaregnskab.

Det mængde af CO2, som et træ optager i løbet af dets levetid, bliver sluppet ud i atmosfæren igen ved afbrænding. Hverken mere eller mindre. På den måde er der altså hverken tilføjet eller fratrukket noget i CO2-regnskabet.

Pillebrændeovn med topafgang til bl.a. skorsten

Et populært valg af pillebrændeovne er modellen med topafgang, der kan tilsluttes husets eksisterende skorsten. En pillebrændeovn er kompatibel med både murede skorstene såvel som stålskorstene.

Se vores udvalg af pillebrændeovne med topafgang her.

Vores andre modeller af pillebrændeovne kan ligeledes sættes til den eksisterende skorsten. En pillebrændeovn kan nemlig monteres på din gamle skorsten, hvorved pillebrændeovnen kan trække luft udefra via skorstenen.

På den måde minder en pillebrændeovn utroligt meget om en klassisk brændeovn/pejs. Den essentielle forskel er dog, at forbrændingen ved en pillebrændeovn er styret af en røgsuger. Her vil traditionelle brændeovne være styret af det naturlige træk i skorstenen, hvilket resulterer i skiftende mængder af træk.

Med en røgsuger er du sikret stabile flammer og fast opvarmning hele tiden – hvor du med en traditionel brændeovn i højere grad er overladt til Moder Jords temperament.

Køb en billig pillebrændeovn på tilbud

På udkig efter billige pillebrændeovne?

Så skal du sørge for løbende at holde øje med vores outlet sektion, hvor du ofte kan finde gode tilbud på alle vores produkter – og heriblandt også vores pillebrændeovne.

Du er også velkommen til at kontakte os – så kan vi sammen blive klar over, hvilket produkt der bedst tilfredsstiller dine behov. Herefter kan vi så blive enige om et godt tilbud til dig, så du kan få din pillebrændeovn til en fornuftig og billig pris.

Kontakt os

Vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaring omkring pillebrændeovne, så du finder den helt rigtige løsning.

Kontakt os gerne telefonisk på 96 46 41 46, eller send os en mail på info@ecoteck.dk.

Ønsker du at se udstillede modeller af vores ovne, kan vi hurtigt sende billeder på mail. Du er også altid velkommen til at kigge forbi en vores forhandlere, hvor du her kan se et udvalg af forskellige modeller af pillebrændeovne.

Find en lokal Ecoteck forhandler her.

Tag det første skridt mod en billigere varmeregning og en grønnere fremtid for planeten med en pillebrændeovn fra Ecoteck.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System